WERKEN MET MAC'S FOTO'S
_

Er zijn heel veel fotobewerkingsprogramma's met soms heel lastige leercurven. Waarom zou je voor Lightroom of Photoshop kiezen als je het niet nodig hebt? Je hebt immers een geweldig, gratis, fotoprogramma aan boord van je Mac. Als je het programma nog nooit gebruikt hebt, dan mis je veel gemak en integratie met andere programma's en apparaten.

Voor wie?
_

Als je een iMac of Macbook hebt en je weet eigenlijk nog niet alle mogelijkheden van het programma Foto's dan is deze workshop een eye-opener. Je hoeft geen ervaring te hebben met het programma, maar wel een beetje met je Mac.

appels1.jpg

Inhoud workshop
_

In deze workshop lopen we alle mogelijkheden van het programma door. Na afloop kun je je foto's importeren, synchroniseren met je iPad, iPhone en iCloud en je kunt je foto's bewerken. Ook laten we zien hoe je snel je foto's kunt e-mailen, een presentatie kunt maken met muziek en een creatief fotoboek. De workshop is best wel intensief omdat je heel veel leert in korte tijd over het programma Foto's. Maar ook na de workshop kun je vragen stellen via telefoon of mail. 

Je neemt je eigen Mac of Macbook mee, zodat je meteen alles meteen in kunt stellen en uitproberen. Ook als je vragen hebt over je iPad en iPhone: neem mee en we leggen je het graag uit.

De workshop gaat over het Apple programma Foto's. Wil je meer weten over Lightroom, Photoshop of een ander programma kijk dan bij Fotobewerking of onder Workshops.


werken met je mac

soort: workshop
frequentie: 1 x
niveau: alle niveaus
deelnemers: max. 10
aantal bijeenkomsten: 1
data en plaats: zie overzicht
tijd: 19.30 u. - 22.00 u

prijs: € 30
inbegrepen: begeleiding door gecertificeerd Apple docent, koffie/thee en koek.
Je neemt je eigen Mac, iPhone of iPad mee.

ADE_rand.jpg
 

 

 

 

MOGELIJKHEDEN

SCHAGEN

Schagen, do 7 juni 2018