summerschool
_

Korte workshops in de zomerperiode wanneer het reguliere programma stopt. Dan is er de summer school. De workshops zijn verspreid over de zomerperiode. De meest actuele workshops staat altijd op deze pagina en worden aangekondigd via de Nieuwsflits. Je kunt je hier voor de Nieuwsflits aanmelden.

Voor wie?
_

De workshops uit de Summerschool zijn bedoeld voor gevorderden die al een tijd met fotografie bezig zijn, zoeken naar nieuwe wegen of naar nieuwe inspiratie voor de thema's waar ze mee bezig zijn. Soms kun je ook deelnemen als je weinig basiskennis hebt.
De workshops zijn echter geen cursussen waar we je met alles kunnen helpen. Kijk goed bij de beschrijving en als je twijfelt, neem contact op.

paardstrand2.jpg

PAARD OP HET STRAND
_

Je hebt altijd al coole, romantische foto’s willen maken van een paard op het strand bij ondergaande zon.. Maar je hebt geen paard of bent bang van paarden of je weet niet hoe je zo’n foto moet maken. Welnu we hebben een leuke zomerworkshop waar je dat allemaal kunt oefenen. Wij helpen je met de techniek, het paard is inbegrepen en je kunt 2 uur lang de mooiste foto’s maken van paard en ruiter op het strand in de branding.

Helaas is de workshop vol.
Zoals je op de foto kunt zien is het paard al vertrokken. Je kunt je niet meer aanmelden. Binnenkort weer een nieuwe Summerschool workshop op deze pagina


paard op het strand

soort: workshop
frequentie: 1 x
niveau: alle niveaus
deelnemers: max. 10
aantal bijeenkomsten: 1
data en plaats: zie overzicht
tijd: 19.00 u. - 21.00 u

prijs: € 5 plus appel of wortel
inbegrepen: korte reader, paard.

 

 

 

MOGELIJKHEDEN

KUST JULIANADORP

23 of 24 augustus 2019
dag afhankelijk van weersomstandigheden


De workshop is vol