PHOTOSHOP COMBI
_

Samen met Lightroom vormt Photoshop de ideale combinatie voor al je fotobewerkingstaken. In de cursus maakt je kennis met de basistechnieken van beide programma's en leer je hoe je ze het beste in je digitale workflow kunt integreren.

Voor wie?

Deze combicursus is bedoelt voor iedereen die snel de basistechnieken van Photoshop en Lightroom onder de knie wil hebben en van daaruit zich verder wil ontwikkelen. 

pscombi.jpg

 

Inhoud van de cursus

In Photoshop leer je het werken met lagen, selecties maken en het combineren van delen uit foto's. Ook filtertoepassingen, kleur en contrast en verscherpen komt aan bod. Onze unieke interactieve lesmethode staat garant voor snel resultaat. Na de demonstratie op een groot scherm ga jezelf aan de slag.

Lightroom stelt je in staat nog makkelijker je RAW bestanden de beheren en te verwerken. Alles in een overzichtelijke workflow. Aan de hand van foto's van diverse opnamesituaties ga je de mogelijkheden van Lightroom zelf ontdekken. Alle belangrijke tools en werkmethodes worden uitgelegd en geoefend.

De combi-cursus wordt gegeven het Medialab in Den Helder of Schagen. Tijdens de cursus ontvang je een reader, lesvoorbeelden en video's.Na de cursus kun je je vaardigheden vergroten met een aantal E-lessen die je thuis gestuurd krijgt met een frequentie van 1 x per week. Deze E-lessen zijn bij de combi-cursus inbegrepen.


COMBI CURSUS

soort: klassikale cursus
frequentie: wekelijks*
niveau: beginners/gevorderd
deelnemers: max. 10
aantal bijeenkomsten: 6
data en plaats: zie overzicht
tijd: 19.30 u. - 21.30 u

prijs: € 155,-

inclusief: QRC card, cursusboek, instructievideo's en 8 E-lessen., begeleiding door professioneel docent/fotograaf

 

MOGELIJKHEDEN

DEN HELDER, op maandag
Locatie: Triade

5, 12, 19 en 26 maart, 16 april en 28 mei