Fotoschool Noord Holland
_

Fotoschool Noord Holland is een onafhankelijk opleidingsinstituut voor fotografie in de breedste zin. Wij zijn niet verbonden aan enig merk, winkel of andere commerciële instelling. Wij zijn van mening dat je als cursist het beste gebaat bent met objectieve informatie. Informatie die gegeven wordt door docenten die hun langjarige vakopleiding hebben voltooid, als fotograaf en docent werkzaam zijn en die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie. Bovendien bezitten ze allen de noodzakelijke didactische vaardigheden. Alleen zo kun je er zeker van zijn dat je met echte professionals te maken hebt. We zijn aangesloten bij DuPho: de Nederlandse Organisatie van Beroepsfotografen, gecertificeerd Digital Creator en Apple Distinguished Educator.
De dagelijkse leiding van Fotoschool Noord Holland is in handen van Suzanne van Koolwijk.

 

Activiteiten
_

De basisactiviteiten van Fotoschool Noord Holland bestaan uit cursussen en workshops voor fotografie in algemene zin. Daarnaast bieden wij, meestal in de samenwerking met anderen, activiteiten aan die gerelateerd zijn aan het programma.
Zo werken we met anderen samen op het gebied van Fotowandelingen, Fotoreizen en Fotoweekenden.
Voor specialistische workshops en een jaaropleiding verwijzen wij graag naar Welmanstudio. Voor samenwerking stellen we dezelfde eisen als aan ons eigen programma.

 

Locaties
_

Fotoschool Noord Holland is actief in de grotere plaatsen in Noord Holland. Wij weten dat cursisten graag zo dicht mogelijk bij huis een cursus volgen. Wij proberen daar zoveel mogelijk aan te voldoen. Je kunt bij elke cursus zien waar deze wordt aangeboden. Meestal wordt onze naam dan aangepast aan de locatie zoals Fotoschool Den Helder, Fotoschool Schagen, enz. Onze cursuslocaties zijn voorzien van de modernste presentatiemiddelen zoals whiteboard, groot scherm met HD projector en computeraansluiting.