NIK COLLECTIE
_

De NIK collectie is de perfecte aanvulling op Photoshop en Lightroom. De verschillende onderdelen van de collectie kun je als plugin gebruiken bij genoemde software. Maar ook als z.g. stand alone versies voldoen ze prima. Omdat de software sinds kort gratis is is er geen reden meer om deze uitgebreide serie niet in bezit te hebben. Met de 8 verschillende softwareprogramma's al dan niet gecombineerd, kun je fantastusche resultaten bereiken.

Voor wie?
_

Omdat het werken met de verschillende pakketten uit de collectie toch wat vaardigheid vereist en de gebruiksaanwijzingen door de overname van Google destijds zijn geminimaliseerd bieden wij de workshop NIK-Software aan. Wil je foto's nog meer personaliseren en perfectioneren dan is deze workshop een must. 

Inhoud workshop
_

In een avond lopen we de 8 pakketten uit de collectie systematisch door, zodat je inzicht krijgt hoe de software te gebruiken. Je zult merken dat er veel overeenkomsten in gebruik zijn, waardoor je snel de werkmethode onder de knie zult hebben. We kijken hoe je verschillende programma’s met elkaar kunt combineren en hoe je verschillende filters kunt stapelen.
Je zult zien dat Sharpener Pro en Dfine veel betere resultaten geven dan Lightroom en Photoshop en dat HDR Efex Pro fantastische HDR opnamen combineert. Silver Efex Pro blijft het toonaangevende programma als het om zwart -wit gaat. Dus til je foto’s naar een hoger, professioneler niveau en laat ons je daar bij helpen.

De workshop is voor een kleine groep zodat je alle aandacht krijgt en rustig kunt werken. Je neemt je eigen laptop of computer mee.


Workshop nik collectie

soort: workshop
frequentie: 1 x
niveau: alle niveaus
deelnemers: max. 15
aantal bijeenkomsten: 1
data en plaats: zie overzicht
tijd: 19.30 u. - 22.00 u

prijs: € 25
inbegrepen: reader/handouts, professionele begeleiding, koffie/thee
 

 

MOGELIJKHEDEN

SCHAGEN

do. 19 oktober 2017


Download hier de gratis NIK collectie