Fotoschool Noord Holland
_


Fotoschool Noord Holland is een onafhankelijk opleidingsinstituut voor fotografie in de breedste zin. Wij zijn niet verbonden aan enig merk, winkel of andere commerciële instelling. Wij zijn van mening dat je als cursist het beste gebaat bent met objectieve informatie. Informatie die gegeven wordt door docenten die hun langjarige vakopleiding hebben voltooid, als fotograaf en docent werkzaam zijn en die aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie. Bovendien beschikken ze over de noodzakelijke didactische vaardigheden.

Alleen zo kun je er zeker van zijn dat je met echte professionals te maken hebt en geen hobbyisten hoe goed bedoeld ook. Wij zijn al ruim 35 jaar actief op het gebied van cursussen en opleidingen fotografie en fotobewerking.

We zijn aangesloten bij DuPho: de Nederlandse Organisatie van Beroepsfotografen, gecertificeerd Digital Creator en Apple Distinguished Educator. De dagelijkse leiding van Fotoschool Noord Holland is in handen van Suzanne van Koolwijk.

Activiteiten
_

De basisactiviteiten van Fotoschool Noord Holland bestaan uit cursussen en workshops voor fotografie in algemene zin. Daarnaast bieden wij, meestal in de samenwerking met anderen, activiteiten aan die gerelateerd zijn aan het programma.Voor samenwerking stellen we dezelfde eisen als aan ons eigen programma.
Zo werken we met anderen samen op het gebied van Fotowandelingen, Fotoreizen en Fotoweekenden.
Voor specialistische workshops en een jaaropleiding verwijzen wij graag naar Welmanstudio.

 

WELKE CURSUS?

Welke cursus of workshop bij jou past is afhankelijk van wat je wilt leren en wat je al weet. Of je nu een pure beginner bent, een gevorderd amateur, of dat je van fotografie je werk wilt maken. Wij leren je op jouw niveau en met jouw camera beter kijken en daardoor beter fotograferen. Onze docenten zijn afgestudeerde fotografen met ruime ervaring en didactische vaardigheden. Geen hobbyisten. Ze helpen je om je techniek en creativiteit verder te ontwikkelen.

Onze cursussen zijn samengesteld uit theorie en praktijk op locatie. Al ons cursusmateriaal hebben we zelf ontwikkeld en bij elke cursus ontvang je een uitgebreid cursusboek, video's en ander studiemateriaal.

Je kunt alleen de cursus Fotografie en je vervolgens verder ontwikkelen in de cursus Foto Creatief of meteen starten met het Foto Leertraject.
Daarnaast zijn er mogelijkheden om je in workshops verder te bekwamen in diverse thema's en fotobewerking.

Vraag gerust advies als je zeker wilt zijn dat je de goede keuze maakt. Staat je cursus of workshop er niet bij? Kijk dan eens bij Welmanstudio, onze partner voor diverse activiteiten.

 

PROGRAMMA
_

Fotografie

We hebben diverse fotografie cursussen en workshops, elk op een ander niveau en met een verschillende inhoud. Ontdek de mogelijkheden die er zijn.
Basis Fotografie is een recreatieve cursus, voor als je snel met je camera betere foto's wilt maken zonder diep op de techniek in te willen gaan. De andere cursussen volgen elkaar op en gaan dieper op techniek en creatief fotograferen in. In de cursus Foto Autonoom ga je op zoek naar je eigen visie en thema's in de fotografie. Elke cursus gaat vergezeld van een reader of cursusboek, video's en diverse extra's. Je krijgt gedurende de cursus een eigen web-galerie waarin je het fotowerk dat je maakt kunt uploaden. ➔ Programma Fotografie

_

Fotobewerking

Fotobewerking kent vele vormen. Van een simpele uitsnede tot complexe samengestelde beelden. In Photoshop, Photoshop Elements of Lightroom maak je je foto perfect. Wij bieden vóór of na elke fotografiecursus een les fotobewerking als extra optie waarin je de meeste basisbewerkingen voor Photoshop en Photoshop Elements leert. Wil je meer kies dan voor een complete Cursus Lightroom of Photoshop. In die cursussen ga je dieper op de mogelijkheden van beide programma's in. Deze cursussen gaan vergezeld van een uitgebreid cursusboek, voorbeelden, video's en vele extra's. ➔ Programma Fotobewerking

_

Workshops

Om je verder te bekwamen in speciale fotografische technieken en toepassingen bieden wij geregeld verdiepingsworkshops rond een bepaal thema aan. Deze workshops zijn een combinatie van techniek en creativiteit en zijn toegankelijk voor iedereen die het niveau van Basis Fotografie heeft. Meestal bieden we enkele workshops aan. Je kunt altijd informeren of een workshop voor jou geschikt is. Het aantal workshops varieert afhankelijk van trends, jaargetijde en vraag. Meer workshops kun je vinden bij Welmanstudio waarmee we samenwerken op het gebied van themaworkshops en opleidingen. ➔ Workshop Programma

 

 
 

FOTOSCHOOL NOORD HOLLAND

 
logozwart.png
 

er is ook een fotoschool bij jou in de buurt

FOTOSCHOOL DEN HELDER
FOTOSCHOOL SCHAGEN
FOTOSCHOOL ALKMAAR
 

 

FOTOSCHOOL NOORD HOLLAND | TEL. 0224 298299 | info@Fsnh.nl

 

Fotoschool Noord Holland is een onafhankelijk onderwijsinstituut en is niet verbonden aan enig merk, fotowinkel of commerciele organisatie.