WERKEN MET JE NIEUWE MAC
_

Als je pas een nieuwe Mac of Macbook hebt aangeschaft en je moet nog afkicken van Windows dan is dat soms lastig. Bij een Mac zijn de dingen meestal simpeler, maar je moet er wel mee leren omgaan. Wij helpen je je nieuwe Mac in te stellen, je de specifieke eigenaardigheden van Mac eigen te maken en leggen je alle standaard software op een begrijpelijke manier uit.

Voor wie?
_

Voor iedereen die pas een nieuwe iMac, Macbook of Macbook Pro heeft aangeschaft en nog niet weet hoe het allemaal precies werkt met Apple. Als je nog moet afkicken van Windows dan is dit de ideale workshop. Ook als je een ander Apple product hebt zoals iPhone, iPad, Mac Mini etc. helpen we je graag met al je vragen.

Inhoud workshop
_

In de workshop ruim aandacht voor Fotografie, iCloud en Time Machine. Functies die zo naadloos op elkaar zijn afgestemd dat je je afvraagt hoe je altijd zonder hebt gekund. Maar ook de instellingen en specifieke software nemen we door. 
Er is ook ruim tijd voor specifieke vragen. Die kun je vooraf stellen op het formulier dat je toegezonden krijgt, maar natuurlijk ook ter plaatse. Je neemt je eigen Mac of Macbook mee, zodat je meteen alles in kunt stellen en uitproberen.

De workshop is voor een kleine groep zodat je alle aandacht krijgt en rustig kunt werken. 


Workshop Gek van je Mac

soort: workshop
frequentie: 1 x
niveau: alle niveaus
deelnemers: max. 10
aantal bijeenkomsten: 1
data en plaats: zie overzicht
tijd: 19.30 u. - 22.00 u

prijs: € 30
inbegrepen: begeleiding door gecertificeerd Apple docent, koffie/thee en koek.

 

 

 

MOGELIJKHEDEN

SCHAGEN

do. 30 november 2017