Fotoschool online

Welkom bij de Sneak Peek pagina van Fotoschool Online, het nieuwe e-learning platform van Fotoschool Noord Holland.

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt om het nieuwe platform in te richten zodat jij straks vanaf elke plek met computer, laptop, tablet of smartphone kunt inloggen op jouw account pagina. Naast het studeren in eigen tijd en plaats biedt Fotoschool Online nog meer voordelen. We noemen er een paar:

  • op elk gewenst moment starten

  • geen wachttijden en reistijden

  • 24/7 support

  • je eigen webstek voor je fotowerk en bespreking

  • duidelijke uitleg in begrijpelijke taal van de lesstof

  • video’s en testen voor een complete leerervaring

  • praktijklessen waar je vaardigheden kunt oefenen en vragen stellen aan onze docenten

  • en nog veel meer


Het aanbod aan cursussen en trainingen moet groeien. We hebben heel veel cursusmateriaal dat nu geschikt gemaakt wordt voor dit nieuwe platform. Een aantal van deze cursussen die je straks als eerste online kunt volgen staan hieronder.

nachtfoto.jpg

nachtfotografie

In de cursus nachtfotografie leer je alles over het fotograferen van sterren, maan, noorderlicht en melkweg. Maar ook industrie en stadslandschap. Een avond praktijk op locatie is inbegrepen. Je kunt deelnemen met een reflex of systeemcamera.

psspecial.jpg

photoshop specials

Je ziet ze wel eens voorbij komen op het Internet of een fototijdschrift: speciale technieken in Photoshop. Soms leuke trucjes maar ook technieken die je bijvoorbeeld in het landschap kunt toepassen. In deze cursus leer je hoe je ze moet toepassen.

auteursrecht.jpg

auteursrecht

De auteurswet, portretrecht en regelgeving rond AVG voor fotografen. Pittige soms taaie teksten begrijpelijk uitgelegd door een jurist. Met diverse modelovereenkomsten, quit-claim contracten en checklist voor straatfotografie om zelf te gebruiken.


Natuurlijken blijven onze klassikale cursussen en de jaaropleiding gewoon aangeboden worden. Maar we denken met dit nieuwe platform je een extra mogelijkheid te bieden om je kennis en plezier in fotografie te vergroten.