Fotoschool online

Welkom bij de Promotie Pagina van Fotoschool Online, het nieuwe e-learning platform van Fotoschool Noord Holland.

Op dit moment is Fotoschool Online daadwerkelijk online en kun je vanaf elke plek met computer, laptop, tablet of smartphone inloggen op jouw account pagina. Naast het studeren in eigen tijd en plaats biedt Fotoschool Online nog meer voordelen. We noemen er een paar:

  • op elk gewenst moment starten

  • geen wachttijden en reistijden

  • 24/7 support

  • je eigen webstek voor je fotowerk en bespreking

  • duidelijke uitleg in begrijpelijke taal van de lesstof

  • video’s en testen voor een complete leerervaring

  • praktijklessen waar je vaardigheden kunt oefenen en vragen stellen aan onze docenten

  • gratis activiteiten voor studenten

  • en nog veel meer


Het aanbod aan cursussen en trainingen moet groeien. We hebben heel veel cursusmateriaal dat nu geschikt gemaakt wordt voor dit nieuwe platform. Een aantal van deze cursussen die je straks als eerste online kunt volgen staan hieronder.

nachtfoto.jpg

ASTROfotografie

In de cursus astrofotografie leer je alles over het fotograferen van sterren, maan, noorderlicht en melkweg. Zelfs bliksem wordt besproken. Twee avonden praktijk op locatie is inbegrepen. Je kunt deelnemen met een reflex of systeemcamera.

psspecial.jpg

photoshop specials

Je ziet ze wel eens voorbij komen op het Internet of een fototijdschrift: speciale technieken in Photoshop. Soms leuke trucjes maar ook technieken die je bijvoorbeeld in het landschap kunt toepassen. In deze cursus leer je hoe je ze moet toepassen.

auteursrecht.jpg
lrfotoonline.png

auteursrecht

De auteurswet, portretrecht en regelgeving rond AVG voor fotografen. Pittige soms taaie teksten begrijpelijk uitgelegd door een jurist. Met diverse modelovereenkomsten, quit-claim contracten en checklist voor straat-fotografie.

LIGHTROOM

In de onlinecursus met video’s en lesbrieven leer je snel de belangrijkste modules van Lightroom. Bij de cursus is alles inbegrepen: voorbeeldfoto’s veel goodies en een praktijkles met je eigen laptop in een van onze cursuslokalen


Natuurlijk blijven onze klassikale cursussen en de jaaropleiding gewoon aangeboden worden. Maar we denken met dit nieuwe platform je een extra mogelijkheid te bieden om je kennis en plezier in fotografie te vergroten.

Je kunt meteen na betaling starten met de cursus van je keuze. Je kunt betalen met Creditcard, ApplePay of PayPal. Heb je dat niet of wil je anders betalen: stuur een e-mail naar info@welmanstudio.nl en wij sturen je meteen een couponcode en een factuur toe.