FOTO DOCUMENT
_

Ontdek de samenhang in jouw foto's. Je gaat op onderzoek uit naar je manier van fotograferen nu. Wat zijn de thema's en onderwerpen waar je mee bezig bent. Hoe denk je over je eigen fotografie? Wat zijn de sterke punten, wat zou je verbeterd willen zien. Wat vinden anderen van je werk. Je neemt de eerste bijeenkomst een ruime selectie van je recente werk mee. We gaan dan samen kijken waar de verbanden liggen, wat je bewuste en onbewuste keuzes zijn.

Voor wie?
_

Deze workshop is bedoeld voor gevorderden die al een tijd met fotografie bezig zijn. Zoeken naar nieuwe wegen of naar nieuwe inspiratie voor de thema's waar ze mee bezig zijn. 

fotodocument_gr.jpg

Inhoud workshop
_

Aan de hand van een persoonlijke opdracht ga je vervolgens aan de slag om verder te werken aan je eigen visie op jouw fotografie. Je werkt daarbij een serie van 8 foto's uit. Stijl en thema voor het te kiezen fotoproject worden vervolgens erbij betrokken. Na afloop van de workshop ben je in staat een meer persoonlijke invulling en presentatie te geven aan je fotowerk waardoor je eigen stijl en visie tot uitdrukking komt in de onderwerpen die je boeien.

Wat wordt er van je verwacht?
_

Naast het tonen van een selectie van het werk waar je mee bezig bent, moet je open staan voor nieuwe inzichten bij jezelf en in je fotografie. Soms kan dat confronterend zijn, maar is altijd bedoeld om je verder te helpen met je eigen ontwikkeling in de fotografie. Vanwege het intensieve karakter van de workshop is het aantal deelnemers beperkt tot 6. 


FOTO DOCUMENT

soort: workshop
frequentie: 1 x maand
niveau: gevorderd
deelnemers: max. 6
aantal bijeenkomsten: 2
data en plaats: zie overzicht
tijd: 19.30 u. - 22.00 u

prijs: € 95
inbegrepen: reader/handouts,  koffie/thee en koek.

 

 

 

MOGELIJKHEDEN

SCHAGEN

Schagen, do 24 mei en 21 juni 2018