FOTO AUTONOOM
_

De Cursus Foto Autonoom is de laatste in de rij van onze fotografie cursussen.
In de cursus ga je op zoek naar je eigen beeld-identiteit. Je kunt verhalend fotograferen of juist een verzameling als doel kiezen. Veel zal afhangen op welke wijze je aankijkt naar de manier van fotograferen waar je op dit moment mee bezig bent. Je onderzoekt samen met je docent je voorkeuren, inspiratiebronnen en wensen. Je kiest vervolgens een thema en onderwerp waarmee je aantal weken aan de slag gaat. Bij je keuze hoort ook een techniek die het onderwerp ondersteunt en waarmee je nog meer je eigen identiteit aan de serie kunt toevoegen. 
 

Voor wie?
_

De Cursus Foto Autonoom is bijzonder geschikt voor als je verder wilt, maar nog niet duidelijk een richting hebt gevonden. Ook als je die richting wel voor ogen hebt, maar nog op zoek bent naar een eigen visie, een eigen handtekening, dan kan deze cursus je daarmee op het juiste spoor zetten.
Het spreekt vanzelf dat je al enige tijd fotografeert en de basistechnieken goed beheerst. Twijfel je of de Cursus Foto Autonoom voor je geschikt is, neem dan contact op.

cursus autonoom

Inhoud van de cursus
_

Je kiest je eigen thema's en werkmethodes om op zoek te gaan naar jouw fotografische expressie. Die ga je uitwerken in een serie. Je onderzoek bestaat ondermeer uit:

  • Inspirerende fotografen als voorbeeld
  • Verschillen in keuzes: onderwerp vs thema
  • Hoe maak je de juiste keuze
  • Kiezen van een werkmethode
  • Presentatievormen
  • Planning
  • Opdracht kiezen

De cursus is zeer intensief. Dat betekent dat je alleen mee moet doen als je echt gemotiveerd bent om verder te willen komen met je fotografie.


FOTO AUTONOOM

cursus
niveau: gevorderd
deelnemers: max 8
aantal lessen: 4
maandelijks op vrijdag
tijd: 19.30 u - 22.00 u
prijs: € 99
incl. reader, koffie/thee

SCHAGEN
10-02; 03-03; 24-03; 14-04-2017.