Flitsend flitsen
_

Flitstechniek wordt altijd als moeilijk ervaren. Zoveel instellingen op je camera of je externe flitser die je precies moet instellen. Ook de overige instellingen van je camera moet je aanpassen. En toch lukt het vaak niet. Niet met je ingebouwde flitser en ook niet met je externe flitser. Hoe kan dat toch? Wij helpen je met al je flitsproblemen .

Voor wie?
_

De workshop is in principe geschikt voor iedereen met een camera met een losse of ingebouwde flitser. Je leert de basistechnieken van het flitsen aan de hand van een presentatie, voorbeelden en praktisch oefenen. De informatie krijg je als handouts mee zodat je later thuis nog eens de belangrijkste punten kunt doornemen. We laten ook het gebruik van handige accessoires zien die je kunt gebruiken al naar gelang je wensen.

flitsen5.jpg

Inhoud workshop
_

In de workshop leer je de mogelijkheden en, niet onbelangrijk, de onmogelijkheden van jouw flitser te doorgronden. Dat is niet gemakkelijk, maar dat wist je al. Toch zul je zien dat wanneer je de juiste technieken toepast in combinatie met de omstandigheden waaronder je moet fotograferen er verbluffende resultaten uit kunnen komen. Zelfs met een kleine ingebouwde flitser. We helpen je daarbij en laten zien wat je er allemaal mee kunt. Ter plaatse ga je twee opdrachten maken met je eigen flitser die we vervolgens bespreken. 

Het aantal deelnemers voor deze intensieve workshop is beperkt zodat je optimale begeleiding krijgt.


Workshop Flitsend flitsen

soort: workshop
frequentie: 1 x
niveau: alle niveaus
deelnemers: max. 8
aantal bijeenkomsten: 1
data en plaats: zie overzicht
tijd: 19.30 u. - 22.00 u

prijs: € 49
inbegrepen: hand-outs, opdrachten, video, koffie/thee.
.

 

MOGELIJKHEDEN

SCHAGEN
De Nieuwe Nes
do. 27 juni 2019

nog 2 plaatsen vrij